Over ons

Welkom in onze webwinkel.

Ons assortiment zal u zeker aanspreken: Home and Garden artikelen met een landelijke uitstraling.  Kippen, varkens, paarden, honden, katten, maar ook bloemen en planten, alles wat groeit en bloeit is als stilleven in onze winkel aanwezig.

Heerlijk om de sfeer van het buitengebeuren in huis te halen. Het geeft rust, sfeer en gezelligheid. Maar ook in de tuin geven deze artikelen een mooie, rustieke uitstraling.

Vanzelfsprekend mogen de ambachtelijk gemaakte producten hierin niet ontbreken. Onder andere zepen, schilderijen en sieraden zijn in onze webwinkel  in alle geuren en kleuren beschikbaar.Natuurlijk altijd leuk om iemand iets cadeau te geven.

Heeft u vragen over onze producten, of kunt u iets niet op onze site vinden, mail ons gerust, of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord en door goede service zal het ons zeker lukken om u van dienst te kunnen zijn.

Ons aanbod wordt voortdurend uitgebreid/vernieuwd, reden om onze site bij uw Favorieten te zetten en regelmatig te bezoeken.

U kunt ons ook geregeld aantreffen op fairs en "markten" door heel Nederland.

 

* Eerlijke prijzen
* Bekende merken 
* Sfeer in huis & tuin
* Life Style producten
* Klantvriendelijkheid
* Goede kwaliteit en service

 

De Vlasbloem
Decoration in and outdoor!